Skip to content

Help jongeren leren in een inspirerende omgeving!

Help jongeren leren in een inspirerende omgeving!

Zoeken

Het aantal leerlingen van Vakcollege Helmond en Praktijkschool Helmond groeit. Daar zijn we blij mee. Toch ontstaat er ook een uitdaging. We zijn op zoek naar hulp van Helmondse organisaties. Wat voor hulp? Dat lees je hieronder.

Al enkele jaren bieden we onze brugklassers het programma Samen Leren met Helmond Sport aan. Mentorlessen vinden plaats in het stadion, een inspirerende plek om aan de slag te gaan met belangrijke thema’s als burgerschap, mediawijsheid, keuzes maken en weerbaarheid. Meer over dit project van LEVgroep en OMO Scholengroep Helmond lees je hier.

Door een groei van het aantal brugklassen is het niet meer mogelijk om al deze leerlingen vanuit het stadion van Helmond Sport te bedienen. We zijn mede daarom op zoek naar andere (extra) toffe locaties, waar we voor een afgebakende periode ons mentorprogramma kunnen vormgeven.

Graag komen wij in contact met bedrijven en organisaties in Helmond die hierin iets willen betekenen. Ken jij een locatie die hiervoor geschikt zou zijn? Heb jij ideeën of connecties die ons hierbij zouden kunnen helpen?

Meer informatie en de contactgegevens vind je hier.

Dankjewel!

Info

Delen!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.