Skip to content

Ons eigen restaurant

Ons eigen restaurant

Zoeken

Ons restaurant verbindt!

De Praktijkschool bereidt jongeren van 12 tot 18 jaar voor op hun toekomst. We begeleiden ze richting zelfstandigheid in wonen, werken en vrije tijd. Ze leren vooral in de praktijk met speciale begeleiding. We geven praktische en theoretische lessen gericht op de praktijk. Een van die lessen is horeca.

Binnen onze school hebben we een restaurant gerealiseerd dat door leerlingen van onze school wordt gerund. We hebben hiermee een laagdrempelige ontmoetingsplek gecreëerd waar iedereen welkom is.

We verwennen onze gasten met onze culinaire capriolen!! Lees dit artikel maar eens in het Eindhovens Dagblad, na de heropening in maart 2022.

Op de dinsdagmiddag en donderdagmiddag tussen 12.00 uur en 13.30 uur kan er gebruik worden gemaakt van een drie gangen lunch (niet tijdens schoolvakanties).

Gasten kunnen het menu samenstellen door te kiezen uit twee voorgerechten, twee hoofdgerechten en twee nagerechten. Om de twee weken wisselt het menu. De prijs van dit menu bedraagt € 9,00.

Wilt u komen proeven?
U kunt (graag tussen 8 en 11 uur op dins- en donderdagen) reserveren via 0492-505366 of loop gewoon even langs bij de Praktijkschool aan de Generaal Snijdersstraat 51 in Helmond.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.