Skip to content

Fijne tijd

Fijne tijd

Zoeken

Je leert veel op onze school en geloof ons: dat doe je op een zo leuk mogelijke manier. We willen graag dat je later terugdenkt aan een fijne tijd op de Praktijkschool Helmond.

Onze lessen zijn modern, attractief en interactief. Heel de dag met de neus in de boeken? Niks voor ons! Maar ook buiten de lessen is er veel te beleven. We hebben een introductiekamp, leuke uiteenlopende feestjes, sportdagen, theater, natuurlijk staan we uitgebreid stil bij de feestdagen, er zijn diners uit onze eigen keuken, we gaan op pad en nog veel meer.

En er is meer. Wil jij zingen in een bandje, gratis een muziekinstrument leren bespelen of meebouwen aan decors? Samen met Vakcollege Helmond organiseren Ready to Rock en Ready to Move: ieder schooljaar hebben we een spetterend optreden (bekijk een gave video!). En hou je van vloggen, schrijven of fotograferen? Je bent van harte welkom in de nieuwsredactie van ons eigen Mediahuis Helmond!

Avondschool

Al meer dan veertig jaar hebben we de avondschool voor oud-leerlingen van Praktijkschool Helmond. Een wekelijkse activiteit waarbij het vooral heel gezellig is, onder leiding van vrijwilligers. Van kerst- en paasstukjes maken tot een cursus ehbo, van bowlen tot een bezoek van de dierenambulance en van jeu de boules tot samen juichen bij Helmond Sport.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.