Skip to content

Groep 8

Groep 8

Zoeken

Welkom op de website van Praktijkschool Helmond. Leuk dat je een kijkje neemt op de pagina voor leerlingen van groep 8. Als je naar de middelbare school gaat, verandert er veel. De school is vaak verder fietsen dan de basisschool. Je bent weer de jongste van de school. Je komt in de klas met nieuwe leerlingen. Je krijgt veel nieuwe vakken van verschillende leraren. Je wisselt elk lesuur van klaslokaal. Kortom, veel verandering!

We laten je daarom graag kennismaken met onze school op:

Activiteit
Tijdstip
Wanneer
Informatieavond groep 8 19.30 – 21.00 uurDonderdag 23 november 2023
Open Huis16.00 – 21.00 uurVrijdag 23 februari 2024

Informatieavond ouders groep 8 leerlingen

De informatieavond vindt plaats op donderdag 23 november 2023. Deze avond is speciaal voor je ouders. Op deze avond maken ze kennis met onze school. We vertellen alles over ons onderwijs, onze nieuwe locatie, onze ondersteuning en onze activiteiten. Opgeven kan door een e-mail te sturen naar Saleh Dahmani via s.dahmani@omosghelmond.nl

Open Huis

Ons Open Huis is op vrijdag 23 februari van 16:00 tot 20:00 uur. Iedereen is op deze dag van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Meer informatie? 

Jij en je ouders zijn altijd welkom voor een persoonlijk gesprek en een rondleiding. Neem contact op met de school en vraag naar Saleh Dahmani, of mail: s.dahmani@omosghelmond.nl

In de eerste schoolweek is er een apart introductieprogramma waarbij je kennis maakt met de school, het gebouw, hoe om te gaan met het rooster en krijg je ook al de eerste lessen. Wij vinden het in het eerste jaar heel belangrijk dat je je goed voelt op school. Daarbij word je begeleid door je mentor.

Hieronder kun je zien welke vakken je krijgt op de Praktijkschool.

 

Vak       
Nederlands  
Rekenen  
Engels  
Mens & Maatschappij  
Mentoruur  
ICT  
Gym  
Koken  
Verzorging  
Algemene Techniek  
C.V. Creatieve vorming  
Burgerschap  
Loopbaan Oriëntatie  
Coaching  
Arbeidstraining   
Stage  
   
   

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.