Skip to content

Aanmelden

Aanmelden

Zoeken

Helaas: dankzij corona was er geen echte open dag dit jaar. Om toch een goed beeld te geven van onze mooie school, hebben we een prachtige video gemaakt. Bekijk hem hieronder. We durven best te zeggen dat er nooit zo’n mooie video is gemaakt voor Praktijkschool Helmond. We zijn er trots op!

Voor het aanmelden van leerlingen kunt u telefonisch contact opnemen met onze school: 0492-505360 of s.dahmani@omosghelmond.nl. Er wordt dan een afspraak gemaakt om de aanmelding in te plannen. Onder de film meer informatie.

 

 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Het aanmeldingsformulier

Op de Praktijkschool Helmond vullen we dit aanmeldingsformulier samen in. U hoeft dus thuis niets te doen; u kunt op de link klikken zodat u in de PDF alvast kunt zien wat we van u gaan vragen bij de inschrijving.

Neem ook het volgende mee:

  • Een geldig legitimatiebewijs
  • Het burgerservicenummer (BSN) van de leerling
  • Het origineel adviesformulier van de basisschool
  • Indien beide ouders niet de Nederlandse nationaliteit hebben, een kopie van het identiteitsbewijs van beide ouders
  • Eventueel een kopie van de verklaring van dyslexie, AD(H)D, autisme of anderszins
  • Indien er een pre advies is afgegeven, neem deze mee naar school voor het gesprek.

Bij het inschrijven informeren wij u over de toelatingsprocedure en beantwoorden we al uw vragen over de plaatsing en over de school in het algemeen.

Beeldmateriaal en privacy

Op onze school worden foto’s en video’s gemaakt voor verschillende doeleinden. Bij het inschrijven geven wij u informatie over ons beleid en uw rechten. De informatie kunt u hier alvast lezen (PDF). U hoeft dit document niet thuis uit te printen. Meer informatie op onze pagina Privacy en beeldmateriaal.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.