Skip to content

Ontwikkelingen Campus De Braak – onze nieuwe school!

Ontwikkelingen Campus De Braak – onze nieuwe school!

Zoeken

In april werd het nieuwe Dr. Knippenbergcollege opgeleverd. Het vizier is nu gericht op de verhuizing, de eerste schooldagen vanaf maandag 6 september 2021 én op andere bewoners van de campus – denk aan Praktijkschool Helmond! Wij tellen de dagen af en kunnen niet wachten tot we naar onze nieuwe omgeving verhuizen, in 2024.

Op donderdagavond 27 mei 2021 werden omwonenden, belangstellenden en de gemeenteraad bijgepraat over de voortgang en ontwikkelingen van Campus De Braak. Deze avond werden er 3 voorlopige ontwerpen gepresenteerd; die voor de multifunctionele sportaccommodatie (MFSA, waarin ook onze school komt), de buitenruimte en het zwembad. De informatieavond was alleen online te volgen en werd goed bezocht.

In het MFSA komt niet alleen onze school, maar ook De Fysioclub, Helmond Sport en amateurvereniging SV De Braak. Rondom de MFSA komt een running track en gedeeld pad voor voetgangers en fietsers. Veel meer informatie vind je in de presentaties die je hieronder in pdf kunt downloaden.

Lees de berichtgeving van het ED hier (28-05-2021).

Info

Delen!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.